Cykelkatten

Afterbike, afterglow

16533725543_dbb99f34ee_k

Back in Lya Ciclista, the bike doesn’t wash himself…

Hej. Den här veckan är ju tanken följande – mallisrecapparna kommer att rulla jämte de ordinarie inläggen. På så sätt slipper bloggen kännas som en annan Fletcher Memorial Home med bara massa minnen och throwbacks only, eller hur?

So I’m bringing sexy back med en ny alldeles cykeldoftande vecka. Tyvärr blir det mer snack än cykling (bokstavligen) eftersom jag är fortfarande i postförkylningsmode. Men här är i alla fall planeringen:

* Idag måndag ska jag reka och soundchecka Bianchi Café & Cycles-lokalen som Bianchi snällt ställt upp med för årets förhoppningsvis episkaste Cykelfest! på lördag. Just nu står cirkus femtio cyklistskallar på gästlistan. Det är en del viktiga saker som behöver fixas innan – spellistan, (stum)cykelfilmerna som kommer att rullas i bakgrunden, eventuell quiz mm. Ikväll är det också möte med vår tävlingsgrupp men jag får se om jag hinner dit.

* Imorgon tisdag skulle jag egentligen vädra postmallisbenen på Hässlöhalkbanans GP som ingår i Mälarcupen, vår nystartade landsvägscup för alla som vill och kan tänka sig tävla. Jag varken törs eller får cykla imorgon så ställer upp som speaker och fotograf istället. Blir lätta växlar och varmtröja dit och hem. Trots att cupen är nystartad är en del redan anmälda – kom och kör du med! Du hittar mer info om Mälarcupen här.

* På onsdag vilar jag alternativt rullar lite pyttislätt.

* På torsdag törs jag i bästa fall köra ytterst lugnt i något snacktemposällskap. Vi får se!

* På fredag kör vi Eerste maj crossen i Gropen. Kom kvinna som man som barn som vad som helst på vilken cykel som helst och ha sandskoj med oss!

* På lördag smäller det – något härligt fikapass och sedan Cykelfest! på Bianchi Café & Cycles här i Västerås.

Har jag tur och är helt frisk i slutet av nästa vecka så drar postmallisträningen igång på allvar – och då väntar SMACK, Stockholmscupen, Skandisloppet m fl skoj tävlingar och lopp. Men det tar vi då!

Vad ser ni fram emot denna veckan? Puss!

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

6 kommentarer

  1. Välkommen hem igen! Den här veckan ser jag fram emot träningsläger med mina trötta harar (la lepre stanca) på Isaberg. MTB, vin och trevligt sällskap, det kan ju inte bli annat än bra!

  2. Den här veckan “ser jag fram emot” någon form av snabbrehab efter gårdagens praktvurpa. Ont, ont, ont. Ibland är asfalt hårdare än annars! :-)

  3. Krya på förkylningen!
    Den här veckan ser jag fram emot XC-lopp på fredag och MTB-skoj i Vallåsen på söndag! Och att för en stund glömma att de varslar folk på jobbet…

    1. Tack! Åhnejfysåhemskt, hatar varsel och sånt. Håller förstås tummarna. Och cykelplanerna låter ju skoj! :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.