Cykelkatten

Katja om träning, friluftsliv och livet


Självhjälpen före regnet.

Det finns inga dåliga väder – bara dåliga Katjor som glömmer sina regnkläder hemma och att kolla väderprognosen innan. Men inte idag – idag är jag nästan pepp inför att det ska regna för då får ju jag sporta min alldeles underbara rapharegnis. Kanske enda plagget i lila jag äger (skyr annars lila som färg men raphalila är en snygg lila färg).

Däremot känner jag mig småhängig och lite picklad idag. Det kan ha med stockholmsbesöket att göra – Stockholm är min säkraste förkylningskälla men också med lite för dålig sömn eller med allmän inför-resan-hypokondri. Oavsett hur så kan det bli så att jag avstår intervallerna idag och “bara” cyklar med lite lugnare grupp istället. Det vore hemskt trist att bli sjuk lagom till Mallorca.

Och om det känns för jävligt ikväll tänker jag tänka tre saker:

* regnet kickar dammets ass

* regnet kickar pollens ass

* har man riktigt tur så regnar det stiliga cykelmän på alla de tjejerna som saknar en.

Puss så hörs vi sen!



4 svar till ”Självhjälpen före regnet.”

  1. Kommentaren ^ såg ju inte lika bra ut utan de positiva emojisarna… nåväl.

    1. Haha tyckte den lät positiv ändå :)

  2. […] som din motståndare. Tänk att hälften är vunnet redan när du är ute och kör i regnet! Har sagt det förut och säger det […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Om bloggen och katja

Sedan 2012 skriver Katja om cykel, träning, friluftsliv och livet.