CYKELKATTEN

Katjas blogg om cykel, liv och kärlek.

Allmänt om träningCykelLivsstil

Je aime killing legs/Je t’aime mélancolie

Je aime killing legs/Je t’aime  mélancolie

16962212212_461c8b9ae4_k

16775850158_cdf435e10f_o

Tunga kalla blöta väldigt våta regndroppar, osäkra drömmar, tiden byter riktning när jag vaknar, vindar, Kindness, sängskriva med frysande bara axlar, je t’aime je t’aime mélancolie, gym, tunga lyft, tunga upphopp, duschstrimlor nerför ryggen, ännu blötare. Bilfärd, bilfärd igen, nu kväll.

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.