Cykelkatten

Afterbike, afterglow

Cykel

Lugnet före kantvinden.

Morgon! Har ni sovit gott? Det har jag, med magen full av fredagsgodis. Hade en jurassicparkisk dröm om att jag jagades av två dinosaurier, på ett sjukt spännande sätt, med parkourmoves och allt, men sen när jag vände mig om och skulle ta bild på dem så såg jag genom linsen att det var två glada valpar istället. Dessa drömbesvikelser!

Nu känner jag mig lite som en glad valp. Trots att det ser ut att sluta i en styrlindetuggande kantvindsfest, denna lördagsdistans, så är jag ändå väldigt pepp inför att få cykla ute med en fulltalig klunga igen. Fast vi får ju se hur många som dyker upp på Berget, lite väl grått och kallt ute idag för vissas smak och tycke?

Nu ska jag ner i förrådet och ta upp min nu avdubbade cross. Hörs senare & puss på er.

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.