Cykelkatten

Afterbike, afterglow

Ah men en sån cykelparkering till exempel, häftig va?

Min ingenjörshjärna tänker direkt två saker: omg energiförbrukning för kalaset? och tänk om nåt går sönder och så fastnar hela arrangemanget. Det första kan dock rättfärdigas med att det ändå är bättre att det dras lite (solcellsdriven säger vi) ström för att hushålla supermånga bikes än att bikesen stjäls och folk måste köpa nya alternativt bistras till och sugs in i Vi som hatar hen och cyklister-grupperna på Facebook. Det andra… robotgrejer går väl aldrig sönder. Istället blir de kära och pussas istället. Det har Björk lärt oss:

Vad tror ni – kommer såna poppa upp här i Sverige med så småningom eller är vi för manuella av oss för sånt?

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.