CYKELKATTEN

Katjas blogg om cykel, liv och kärlek.

Livsstil

Celeste lunch och Velonode.

Celeste lunch och Velonode.

Igår förmiddag smsade jag Tony och ba: Bjud mig på lunch! och Tony ba: Okej! Vi kör Bianchi för jag är hungrig!

Typiskt cyklister.

Målet var alltså mat XXL och italienskt är aldrig fel när man vill tanka nyttigt men ändå rejält. På vägen dit passerade jag De Stabbiga Banditänderna (mer om dem i ett kommande inlägg) men klarade mig helskinnad. Lunchen var supergod, cafét hade skärpt sig och börjat med egna flaskor med kolsyrat vatten istället för engångsinköpta sådana och det hela resulterade i en minifeature för VELONODE.

Där jag förresten kommer att lägga upp lite smått och gott då och då. Tack Emil för förtroendet.

Tycker förresten ni ska gå och regga er på VELONODE ni med. Otroligt vacker och informativ cykelreportagesida som jag tror starkt på.

Puss!

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

6 kommentarer

    1. Yes yes! Tack tack, har för mig att du var med också nån gg? Vore snyggt med en läcker svartgul mtb-feature ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.