Cykelkatten

Afterbike, afterglow

Pust, tillbaka på fastlandet igen, hejdå Lidingö och Stockholm för den här gången. Vi lär i och för sig ses snart igen men inte än! Ursäkta att jag rimmar à la Markoolio men har man hängt med en åttaåring (och med Lars på lokal vilket är ungefär samma nivå, på oss alltså, ju längre kvällen framskrider) hela helgen så har man. Vad har jag gjort då? Jo, kurerat mig. Alltså: ätit, sovit, fikat, läst, byggt snögubbe, ritat, kommit på munspelslåtar om lidingömonster, fikat ännu mer, varit på pub, varit på synthklubb, varit på Kägelbanan och nåt rockhak och dansat lite för mig själv mitt i natten. Ja typ så. Nu är jag förstås friskare än innan men dras fortfarande med otäck rethosta och snoret är fortfarande up mine. Får alltså avstå träning med T ett tag till men feberrisken är förbi så lär ju köra lite core och sånt simpelt för att trösta kroppen sköra min. Har ni haft en bra helg? Ser jag till mitt facebook- och twitterflöde så har typ hela Sverige (utom mig då) antingen åkt skidor eller cyklat genom sagolika landskap. Nåväl. Jag bidar min tid. Har saknat er förresten, imorgon är en ny bloggvecka!

Nu blir det spenat- och fetapaj på bovetemjöl (exakt samma recept som vanlig paj, fast mindre vatten och mer smör typ) och så recap från damernas Hoogerheide-cxande tidigare idag. Puss!

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.