Cykelkatten

Afterbike, afterglow

Snack

Klungan, filmen, snobben och bici.

Hej. Eftersom jag fortsätter vara sjuk och tråkig tänkte jag idag tipsa om andra lite roligare.

ett. Först ut är nya bloggen KLUNGAN. Klungan är helt nystartad och drivs av den insatta eurosportreportern Malena Johansson ihop med två till. Bloggen har hittills enbart två inlägg men verkar lovande redan nu – i alla fall för oss som gillar att läsa analytiska texter och cykling just som sport, och helst på proffsnivå. Och speciellt på svenska – det är faktiskt en bristvara. Skriv ofta och mycket, tack.

två. Trailern för BIKES VS CARS. Jag hoppas innerligt att denna filmen påverkar positivt. Om ens lite. Hoppas.

tre. BIKE SNOB NYC dråpliga utläggning om triathletprylar och misslyckanden. Bli inte sura nu alla triathleter. Jag älskar triathlon. Faktum är att jag hade gärna velat pyssla med det själv om jag inte vore så värdelös på att springa långt och snabbt på en och samma gång. Snobben tigger stryk, men han är en jäkel på att hitta roliga klipp och infallsvinklar.

Så, det var dagens slösurfande. Puss.

Uppdatering:

fyra. Twitterkompisen CWSK tipsade mig om ett annat cykligt att titta på idag: ANTIKMAGASINETS avsnitt om cykeln, med fixiebruden Simona Bava, historieinslag och allt. Tack!

Translation: While I’m still stuck in this week’s portion of catcold inferno, here are some cycleific links for your attention. Have fun!

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.