Cykelkatten

Afterbike, afterglow

Mellan rundorna

Hälsning från tåget.

Mors gänget!

Sitter på stockholmståget och försöker jobba men tåget är jäkligt skakis så jag blir mest yr. På tal om skakis så ägnade jag gårkvällen åt core och så lite bengym (med bulgarian bag, aldrig testat förut!) som slutade med såinåthelvete-kramp i låret. Kändes annorlunda och nästan uppfriskande, brukar annars vara rätt så krampbefriad av mig.

Råkar jag inte hamna i fördärvet (läs aw eller annat bus stockholmsfolket brukar dra mig ut på) så är kvällens tanke lite mer utdragen trainerplåga aka sugande backintervaller till ännu en festlig video. Kommer förstås rapportera.

Nä nu ska jag vila ögonen på den förbifarande naturen istället. Jag ser så många vägar som min dubbade cubehäst skulle älska att distansa på. Bålsta må låta som en tråkig mellanort men ni ska veta att det är vackert här, både sommar- och vintertid.

Puss!

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.