Cykelkatten

Afterbike, afterglow

Hur fin är inte den här teckningen föreställandes lilla cykelkatten? Älskar speciellt skärseldslågorna samt fågeln som cyklar farligt nära elden. Fågel Fenix-style – kommer man för nära så är det bara att återuppstå och cykla vidare. Camilla är ett geni som på relativt kort rittid kan åstadkomma nåt så träffande, snyggt och roligt i ett. Cykelkatten tackar och bockar och det gör förstås Katja med. Det är förresten den här bilden, tagen uppe i gardabergen som är förlagan till teckningen.

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.