Cykelkatten

Afterbike, afterglow

eller light och light.

Jag skulle snarare säga grådimma som har täckt hela världen – samt regn, fatta regn. Kom till Västerås igår kväll efter två dagar i Stockholm. På Lidingö låg det i alla fall kvar en antydning till snö – här är snön helt borta. Molnen rör sig snabbt och det snackas om nån storm.

Orka storm, palla SJ-dramatik. Orka tanken på att mina sprillans nya vinterskor kommer att geggas ner av blaskigt väglag istället för att hårdtestas i krispiga minusgrader.

Det är snö och is jag vill ha.

Men om jag nu måste tänka positivt. Tänk att jag fått till hela sex riktigt supervintriga cykelpass à minst två timmar varje nu i december innan vintern förvandlades till blä. Låter inte så värst många men jag är ändå tacksam – förra vintern fick jag noll sådana pass.

Fast om jag nu måste tänka negativt. Saknar mojo helt att träna ute idag i det här blasket nu när jag knappt hunnit tina upp efter den perfektaste vintercyklingen ever. I helgen kommer det att åter börjas rullas in mil i benen – ryktet säger att det kommer att ske på de mystiska skogsvägarna nånstans i tivedenområdet. Men idag tänker jag kicka off med nåt dunka-dunka pass på Friskis, intensivjympa eller cirkelfys eller nåt i den stilen, känner för att skaka loss liv i hela kroppen som känns lite tacksamhetskalkon-ish efter allt nyårskalasande.

FAAAN vilket tråkigt inlägg. Men nu när jag gnällt av mig om vädret så kan det bara bli roligare eller hur?

Hur tänker ni rädda det faktum att vi har blivit blåsta på vinter NU IGEN?

Puss!

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.