Cykelkatten

Afterbike, afterglow

Collage av bilderna härifrån

God Jul önskar jag er kära läsare! Hoppas ni som firar julen får ett fantastiskt firande och ni som inte firar det tar er genom dagen på bästa sättet ändå. Vi är alla värda det efter ett långt år (som i och för sig inte är slut än – det återstår #festive500, nyårsafton och min födelsedag). Hoppas ni får spendera dagen med dem ni håller av och får alla julklappar ni önskat er. Tack för att ni läser den här lillbloggen – bättre klapp kan en skrivglad cykelflicka inte önska sig.

Puss!

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.