Cykelkatten

Afterbike, afterglow

Objekt: Björn. Flyer: Johan

Yo folks. Bra grej här. Inspirerad av Anna & Co:s Luciawåfflan-idén uppfann min cross bro Johan Luciahelgmyset. Upplägget är enkelt – vi cyklar/hänger/myser i Gropen och skänker samtidigt en liten slant till Musikhjälpen. Bra va? Har vi tur så får vi snö och slask också, men det är kanske att hoppas för mycket… Jag får se om jag kör eller hjälper till (är inte helt 100-frisk än, kanske lika bra att härda ut en nonträningsdag till) men oavsett så finns jag i alla fall på plats. Kanske doftar lussekatt med, för stämningens skull? Hursom – kom, cykla, mys eller skänk en slant till insamlingen ändå – oavsett var i landet du befinner dig och brinner för cross och en lite bättre värld. Mer info av mig, Johan eller på våran facebooksida. Puss!

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.