Cykelkatten

Afterbike, afterglow

Dagens åstadkommande: Lyfte snabbt, lyfte tungt, fick them legs att gråta.

Dagens fail: Skulle knäppa av en gymselfie FÖR ER SKULL inne i omklädningsrummet alltså men så råkade jag ha kameran vänd mot en näck tant och så råkade slutarljudet på mobilen vara på. Vi var de enda två i omklädningsrummet.

Nu känner jag mig som nå slags Herr Överkokt Blomkål.

FÅR JAG KÄNNA LITE TACK TACK, HÖHÖ TACK TACK

fan jag som ville känna mig som en funky innerstadsbrud med tajta tajts liksom #FOREVERALONE

Sluresultat: Näck tant och null bloggselfies i telefonen. Damit.

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

3 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.