CYKELKATTEN

Katjas blogg om cykel, liv och kärlek.

CX och gravel

Gropen 13.00 imorgon ✌

Gropen 13.00 imorgon ✌
Johan står värd. Eva kommer med värmande glögg. Tony kommer med kaffe. Jag tar med mig mums mums (förhoppningsvis i ryggsäck eftersom jag så gärna vill vara med och cykla). Du tar med dig din kompis, dina ben och din cross alternativt mtb. Kan du av nån anledning inte cykla så tar du med dig glatt hejarhumör, värm upp med kvalitetsbandet De Romeo’s.
Låt oss hjälpas åt att göra morgondagens Helgmys till det mest episka hittills!

Den lilla sanddjävulen väntar glatt och lovar dubbla poäng imorgon. Puss!

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.