Cykelkatten

Afterbike, afterglow

Alltså det är så himla enerverande att inte kunna träna. Just nu befinner jag mig åter i det där förbaskade limbotillståndet när jag är för frisk för att eskapistiskt halvdö i sängen men fortfarande för krasslig för att företa mig större utsvävningar än promenader under fem kilometer. Idag känner jag mig om än lite groggy efter sen kväll igår (var en sån där kreativ teckna/plonka fram dansant elektro i min lilla hemmastudio-natt – äntligen börjar jag slutföra lite projekt; fan när de inträffar på vardagar) så ändå nästan nästan frisk. Men ändå inte riktigt. Äsch ni fattar, får hålla mig utom träningszonen fram till lördag. Och kanske till och med agera publik på Helgmyset hur jävligt det än skulle kännas. Men usch nu ska vi inte tänka så!

En sak så verkligen är jävligt är att min favvomössa från Rapha är spårlöst borta. Nackdelen med att fara runt på tävlingar, stockholmsjobb och sånt är att man hela tiden byter mellan olika väskor, transportslag, klär på sig, klär av sig, duschar, byter kläder… Ja det är som upplagt för att saker ska försvinna, denna neverending logistik. Bara under de senaste fyra veckorna har jag blivit av med två örhängen. Tyvärr, olika, kör piratstilen nu med olika örhängen i varje öra. Men det är liksom struntsamma, smycken som smycken. Men mössan däremot – den är liksom ett av mina viktigaste plagg! (den på bilden är mer orange, min är röd)

Dels så är det en av de få riktigt värmande mössorna som får plats under hjälmen och ser snygg ut. Dels så är det en av Peters gamla mössor och fan, det känns skönt att värma huvud med något jag vet värmde hans vackra huvud under många cykelturer. Och dels så är jag konstant frussen om huvud – det är så illa att jag får balansstörningar som lett till DNF av öronkyla – och fixar inte syntetmössorna som jag har fått gratis eller så, de ger mig creep-ish märkligt kall svettkänsla. Jag vill ha min älsklingmössa tillbaka!

Jag tror den försvann någon gång under göteborgshelgen (CXSM), kanske någon vecka tidigare. Har någon av er sett eller plockat upp en rödsvart/svartröd liten yllemössa från Rapha så snälla, hör av er till mig. Tusen tack!

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

3 kommentarer

  1. Pingback: Årslistan 2014.
  2. Pingback: Tungrumpad.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.