CYKELKATTEN

Katjas blogg om cykel, liv och kärlek.

Katja reser

Amsterdam.

Amsterdam.

 

Har ju glömt att berätta.

Köpte iförrgår flygbiljetter till mig och Larsa (en av mina äldsta vänner, dock ingen cyklist därav sällan förekommande på bloggen). Vi ska till Amsterdam den första helgen i december och det ska bli så obeskrivligt skönt.

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.