CYKELKATTEN

Katjas blogg om cykel, liv och kärlek.

Katjas tips

Dagens cykelvideo: SméCrossen!

Hej!

Kom på en sak ni kan göra medan jag är och kollar på konst! Ni kan ju kolla på denna förträffliga cykelvideo från när vi körde SméCrossen i Vilsta i söndags! Vill ni göra det enkelt för er så spolar ni fram till 2:50 så dyker jag upp jämte några prestigegubbs! Tackar akfoto.se för filmen.

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.