Cykelkatten

Afterbike, afterglow

CX och gravelKatja tävlar

Ny vecka yo!

Ny vecka yo!

Alltså ljuset detta höstljuset! Jag kan inte insupa det nog.

Ang. helgen så pallar jag inte skriva så mycket mer än att jag hade en lyckad crossession (pris för flest s) med mig själv och cuben ute på Gäddeholm i lördags samt häng i Stockholm i söndags. Passade bland annat på att snoka runt under Citybanans häftiga tunnlar, är man yrkesskadad så är man (jobbar med just såna mastodontprojekt och älskar’t). Idag börjar dock en ny vecka – och den är lerigare än på ett tag ty det verkar ha regnat här i gurkstan medan jag hängde utsocknes.

Vi kör en liten genomgång, var ett tag sen:

* idag måndag tar jag crossen ut till den dära giddecrossbanan alla vallfärdar till och som jag av nån sjuk anledning inte besökt än! Banan utlovas gräsig, lerig och kurvig och i kombination med mörker så kommer det nog blir en given måndagssuccé.

* imorgon tisdag blir det antingen crossande eller – håll i hatten, så där ja – höstens första überriktiga styrketräningspass, på gym och allt! Knäna darrar redar, få saker gör mig så borttappad som min egen uppenbarelse i statens gymlokaler

* onsdag är lika med mtbonsdag lika med markkänning lika med skoj med Grannen & andra skogslufsare! <3

* torsdag crossas det alt. löps

* fredag rullas det ut, lugnt och fint och väldigt försiktigt, med fina höstbilder och allt. Är vädret sugigt rullas det försiktigt ut på baby-Monarken!

* på lördag och söndag ses vi i Alingsås för deltävling 3 och 4 i årets CX-Cup! :D Ställer väl upp i prestige denna gången, hellre sist av damer än nästsist av mtbare tänker jag, nu när jag kan hoppa av och stuff. Planen är att lära mig hoppa på innan lördag, ingen alls press, ingen alls…

Som ni ser så är det en kanoners träningsvecka jag har framför mig. Må planerna hålla!

Vad gör ni i veckan? Berätta så har jag nåt att läsa ikväll när jag crossat klart :) Puss!

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

14 kommentarer

    1. Kommer du och kör? Jepp, och hoppas de smittar tebax med sin duktighet, jag är fortf. väldigt ny på cross ;)

  1. Löppass idag, cross imorgon, kvällsmöte med mina entreprenörer på onsdag i Älmhult, torsdag är något oklar kan bli vad som helst. Fredag blir det nog ett längre pass på cykeln. I helgen blir det kanske en tur till Alingsås för att titta på er duktiga. Har missat att det är tävlingen där så tack för tipset!

    1. Titta PÅ? Köra hoppas jag! Ta med mtb:n vet jag om du inte har en cross och ställ upp i mxed-klassen! Puss.

      1. Jag har ingen mtb, tycker stenar och träd i skogen verkar hårda :-) Ska testa att köra Wåffelcrossen här i Jönköping när jag lärt mig att hantera crossen. Men vi ses på lördag

  2. Vilka krav du har kvinna, på att vi även ska underhålla dig ;-) Ligger just nu i sängen och darreftersvettas. Efter dusch alltså. Kvällens lidande var sent – GRIT Cardio. I morgon har jag ont. På onsdag samma lidande igen. Exakt samma. Sen cyklar jag förhoppningsvis några timmar i helgen. Utomhus, landsväg. Blåser det från höger blir det kanske spinning (avvaktar in i det längsta). Där har du det. Kollar om du är vaken senare. Kommer ändå inte att somna innan ett :-/

  3. jag tar en lååånghelg och njuter av livet. Åker hem till farmor och flyr storstan. Träningskläderna är med om det blir tillfälle att använda, cyklarna fick stanna hemma. Kommer vara grymt cykelsugen på måndag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.