CYKELKATTEN

Katjas blogg om cykel, liv och kärlek.

Allmänt om träningCykelSnack

Monarki!

Monarki!

Som vanligt resulterade senaste shoppingrundan
i en 15-wattslampa för kylskåpet. Fan så mycket enklare än välja
bland tygbitar :(

Hej.

Ni vet säkert om mitt förhållande till irl-shopping. Det är inte ens lovehate, det är typ hate. Jag handlar för att och när jag verkligen måste. På så sätt är det kanoners att ha en retrostil som jag, då kan en vara konstant kittad i gammalt men ändå lyxlooking ni vet. Bara det inte blir för gammalt för då ser man ut som en sån där lokalpubalkis som går runt i finkostym som varit inne på typ, sjuttiotalet… Eh okej var var vi? Just ja. Shopping!

Snart drar jag och Tony och kittar upp oss på en begagnad monark! Ska bli så himla spännande!

(att se om den överhuvudtaget får plats i sedanen, dvs)

Puss!

 

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.