CYKELKATTEN

Katjas blogg om cykel, liv och kärlek.

CX och gravel

Transitläge

Hej,

har en snygg käck racerapport halvvägs till er men just nu är stämningen skit här. Tårarna rinner och jag mår inte speciellt fint. Vad det beror på är så komplext, oförklarligt och privat att jag inte pallar ens försöka berätta. Men ha överseende. Förhoppningsvis räcker mojon till friska crossintervaller i Gropen ikväll. Det är ju trots allt en svinkall solig intervalltisdag vi har med att göra idag!

Puss. Hörs snart. Tack.

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.