Cykelkatten

Afterbike, afterglow

Hej.

Klockan är kvart i sju och här sitter jag iförd till midjan nerdragna bibs och dricker mig en kopp snabbkaffe (föredrar snabbkaffe framför maskinkaffe, när hemma i alla fall). Snart kommer Cecilia och hämtar mig och min cykel. Trots att jag varit sjuk och tråkig hela veckan så känner jag ändå vill köra Tjejgirot. Loppet med det lite klyschiga namnet – varför inte döpa det till Pastagirot eller Vingirot eller typ, Susannegirot istället? – men med riktigt läcker bansträckning.

Faktum är att det till och med är bra att jag är lite svag och lite ocyklad och måste måste måste ta det lugnt idag – då kan jag verkligen njuta av det fina vädret som det ser ut att bli, softsnack med brudarna, samtliga depåstopp (eller är det bara ett?) och hinna kanske till och med notera omgivningarna. Efter loppet vankas pastavinmiddag och övernattning – ser redan nu fram emot den varma duschen efteråt.

Trots att jag tänker ta det lugnt så har jag förstås tankat med nyttig energi i form av stekta ägg, macka med skivspill (älskar skivspill!) och godis.

Jag hoppas du säger hej om du noterar mig rethostandes på din rygg under dagens motionslopp!

Nädå. Ska hålla mig i skinnet.

Puss!

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.