Cykelkatten

Afterbike, afterglow

Hej. Börja med att slå på denna glada låt för rätt feeling! ♥

 Så ja. Okej.

Alltså jag vågar knappt tro det

därför viskar jag

för törs jag tro det? Efter världens kanske tuffaste arbetsår, rent mentalt alltså

Hursom

för i eftermiddag, efter jag skrivit min konsulttid, städat undan lite på skrivbordet

ätit upp den sista mörka chokladbiten som finns i min kontorsstash

då tar jag äntligen äntligen

SEMESTER!

Fyra gudomliga veckor utan en tanke på infrastr… nej, utan en tanke sa vi ju!

Och vilka är mina planer?

Tja. Imorgon leder jag distanspass Sala Kallbadhus t/r. bada, på med chamojsen, cykla på ordentligt hem, helnajs. På kvällen ämnar jag hämta min lillebror, 8 för ett par-tre dagars bad, häng och skoj! Jag får stå ut med barnfilmer (eller stå ut och stå ut, äntligen titta ifred…) och han får stå ut med Touren. Helsjysst deal med andra ord. Och på fredag flyger jag och Tony till Verona för vidare transport till Gardasjön där vi kommer att bo granne med bästa Maria som är typ lite av en Garda-guru och kan allt och lite till om omgivningarna. Så himla tacksam och pepp! Väl framme tänker jag tänka om än mindre på verkligheten utan ägna mig åt skamlöst frossande i italiensk kultur samt bergsklättring förstås. Minst 8800 (jepp, kom ihåg siffran!) höjdmeter ska avverkas och det kräver sin kvinna. Det kommer att bli ömsom svettigt, skavigt, irrittions-tårigt och ömsom larger than life-känsligt och R Kelly-hybrisfyllt. Men framför allt kommer det att vara vackert, åh så vackert. På schemat står förstås även geografisk och arkitektonisk nörderi. Så klart.

Väl hemma, efter tio dagar där borta väntar två fullkomligt planlösa semesterveckor till. Tänker njuta cykla cykla njuta och käka enorma mängder bär och svampar och sånt somrigt. Turnera lite bland vänner annansocknes och fortsätta nyttja naturen.

Vad har ni för semesterplaner?

Puss!

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

1 kommentar

  1. Låter fantastiskt trevligt det där. :) Semesterplanerna är väldigt oplanerade. Men cyklande och lite tävlande ska hinnas med. :) Först en veckas jobb.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.