Cykelkatten

Afterbike, afterglow

Allmänt om träningCykel

Grundlurad

Grundlurad

Alltså ska aldrig mer lita på prognoser… Och framför allt aldrig tendera att bli en sån där solskenscyklist. Jag älskar ju ffs väderhärj och bangar ytterst sällan uteträning. Men igår var jag ju allmänt loj och gjorde jag det och det var ju å det dummaste. Gav vid lunchtid upp idén och utecykling och bestämde mig för att köra intervaller på inomhustesthojen på gymmet nära där jag bor. På vägen dit var det strålande sol och superhärlig luft. Men väl ett gäng moln annalkandes. Det kommer regna snart tänkte jag då. Vänta nu bara tänkte jag och ställde in den klämkäcka spinningdatorn (som förresten förstod svenska men informerade uteslutande på italienska) på intervallkör. Tror ni då det kom nå blötska ute under tiden? Nej. Det blev mest finare och finare. Synd att klockan var så mycket, hade annars flytt därifrån, kittat upp mig och cyklat ut på långpass, typ. Istället tryckte jag på så inåt hvt bara för att hämnas (?) och det blev nog bra om än sjukt tråkig träning av alltihop ändå.

Ikväll är det klubbtempo och jag tänker cykla min runda och sedan åka dit heja på mina kompisar och förhoppningsvis slippa delta. Alltså jag är sjukt impad av duktiga tempoåkare och så men jag finner mig inte riktigt i tempo. Även om jag teoretiskt sett borde vara bra på det så dragstark som jag är. Hursom, det lär visa sig ikväll. Puss!

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.