Cykelkatten

Afterbike, afterglow

Cykel

Bicycle races.

Bicycle races.


God morgon!

Min vana trogen hade jag knappt någon tid eller lust att blogga i helgen som varit. var ju upptagen med att utöva livets mening dvs. tävla (fredag), motionsloppa (lördag) och sänka självförtroendet uppe i vidablickbacken med trasigaste benen på länge (söndag)! Helt underbart var det förstås och jag tänker berätta allt.

Hörs snart!

Puss.

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

1 kommentar

  1. Pingback: Årslistan 2014.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.