Cykelkatten

Afterbike, afterglow

Min fina alupolare vid Gropen

Hej.

Tänka sig, det är redan fredag! Veckan har flugit förbi fort som en övertänd sommarfluga och jag har inte ens hunnit berätta för er om Engelbrektsrundan jag körde helgen som varit. Men det inlägget kommer – ni vet ju att jag är typ sämst på just-in-time-racerapporter.

Egentligen hade jag tänkt att köra Kinnekulle-loppet imorgon. Men redan i måndags bestämde jag mig att nä, jag behöver en prestationslös helg. Alltid ska det hända nåt, ibland måste jag få cykla ifred utan att känna att jag ska vinna någonting. Däremot ska Johan, Tony, Jimpan och ett gäng andra fortfarande dit så ni som är sugna på att följa mina klubbkompisars framgångar kan läsa hos Johan som är världsbäst på snabba updates.

Tänker dock förstås inte försoftas helt och hållet utan styr kosan mot Stockholm ikväll. Med mig kommer jag att ha min otroligt dirty (i ordets mindre dirrrty bemärkelse) skogshoj som förhoppningsvis får känna att den lever ute på Lidingös ökända stigar imorgon. Hoppas förstås hinna tvätta den tills dess…

Och så tänker jag leka med min babybror och sola diverse partier, rösta (på mindre diversa partier) kanske hinna med ett premiärdopp också.

Jag tror på att ibland göra annat för att göra bra ifrån sig på huvudlinjen så att säga.

Vad gör ni i helgen? Någon som ska cykla Granfondot? Pepp eller nervösa?

Puss.

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.