Cykelkatten

Afterbike, afterglow

Katja kör MTB

Fan, mtb är ju faktiskt rätt så skoj!

Fan, mtb är ju faktiskt rätt så skoj!

Hökåsengropensandbacken, ett sandigt as där det är lättare nedför än uppför
eftersom hjulen scrollar så i sanden när man försöker cykla uppför

(märker nu att jag kanske borde bli bättre på det där med att skapa
giffar som följer händelsernas förlopp, men jag var hög på den här låten när jag gjorde den så)

Tjena!

Innan ni läser vidare så måste jag ba försäkra er om att jag inte kommer att lämna landsvägen som min paradgren.

Nu läser vi vidare och

JO DET ÄR SKETAFÖRBASKAT KUL ATT KÖRA MTB tillsammans med andra!

eller annan, i det här fallet Valle!

i fredags cyklade ju jag och Valle MTB ihop för första gången
och fy så roligt!

dels så går det förbaskat mycket fortare eftersom man liksom triggar varann lite

dels så vågar man mer av samma anledning

dels så skrattar man mycket mer

så kan man ta bilder på varann

och dela på en banan
eller kanske en cykelkaka

alltså ingen nyhet för er som redan cyklar MTB hop mer era polers eller klubben – men jag köpte ju min hoj mest som enkatjaträningsverktyg för väderförhållanden ej lämpliga för asfaltsnötning. Så det hade aldrig slagit mig att jag faktiskt kan cykla på hojen för dess egen skull liksom, inte bara som nåt tillbehör.

från början hade jag tänkt att sälja MTB:n och köpa cyclocross istället

nu börjar jag tveka. kanske stryka det där istället och byta ut det till ett också?

bara jag blir duktigare på att peta in linser i mina ögon samt lär mig att det faktiskt är tre klingor på min cykel så kommer jag bli en jäkel i skogen känner jag.

(mellan landsvägsrundorna, förstås)

Tack Valle <333

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

8 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.