Cykelkatten

Afterbike, afterglow

Cykel

Ursäkta röran jag har fuckat upp (lite).

Ursäkta röran jag har fuckat upp (lite).

är inte i sovrummet just nu liksom, men så här
ser iaf stället ut där många av inläggen skapas!
P.S. tvärtemot va Stefan trodde är det inte smutstrosor utan blötsockor
(Rapha, classis merino socks) som myser uppe på radiatorn

Sorry om det ser ut som komochhjälpmig på bloggen, håller nämligen på med lite justeringar. Då jag inte är något större kodgeni så tar det lite tid och lite bök eh… Men stå ut! Funderar f ö på att göra om designen rätt så stort, är lite störd på vissa funktioner och avsaknad av andra. Men dagens prio är att få bloggen läsbar igen.

 

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.