Cykelkatten

Afterbike, afterglow

Katja kör MTBKatjas tipsMellan rundornaSnack

MTB-med-Valle-pepp, F1-6, Nadja, Vacchis show & andra goda fredagssaker!

MTB-med-Valle-pepp, F1-6, Nadja, Vacchis show & andra goda fredagssaker!

Fett med fredagskänsla!

Kolla liksom:

ett. Om ett gäng timmar ska jag och den här mannen ↓

Valle alltså, fin kompis och självklar medlem i Periferigruppen, cykla MTB ihop! Valle har nämligen kittat upp sig på en skogscykel och jag är väldigt glad för det. Precis som jag är Valle främst en asfaltsnötare men ser MTB som en skön omväxling så vi är lite på samma nivå. Jag har utarbetat en liten runda som jag hoppas ger oss lagom med adrenalina.

två. Ikväll kommer min bästa Nadja från Göteborg och våldgästar mig över natten! Det kommer att gå vilt till, minst två koppar te med citron i och säker en chokladkaka/skalle.

tre. Imorgon lovas superbt väder vilket ju självklart gynnar någon härlig fikatur med klubben. Har fan cykeltränat hela veckan, dags att lalla runt lite för själens skull.

fyra. Imorgon är det även dags för eventet jag och Contis peppat för ett bra tag – elektroniskmusikfest på Fotografiska! Vilket ju betyder fett med kaffe innan, bekväma dojs och dans hela natten lång, typ så här ↓

fem. (vågar jag ens nämna det, peppar peppar) mitt knä mår helt okej just nu och gjorde det under hela intervallpasset igår! Tro’t eller ej men det kan bero på att jag (i egen hög person) mekat lite extra med rosen igår…

sex. Nyheten om att Vacchi blir programledare för Eurosports nya cykelshow Home of Cycling som börjar 6 maj! Det är förstås ett tramp i rätt riktning och jag hoppas på många grymma pr0-cyklissor och -cyklister som gäster i studion – för dem finns det gott om även på hemmaplan!

sju. (för alla goda ting är sju) det är FREEEDAG!

Ska ni gö nåt skojs i helgen?

PUSS ♥

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

9 kommentarer

 1. Snart dags för att leda en grupp på lördagsträning, blir en liten fikatur. Barnkalas efter det och imorgon blir att vara ledare på söndagsträningen om någon dyker upp. Nånstans däremellan borde man försöka hinna med en tur på tempohoj också samt ta tag i lite saker hemma..

  Ja det är nog min helg det :)

   1. Tack. Får ta igen de i början av nästa vecka ;) Då får det bli lite mer vila och något kortare pass som uppladdning inför tävlingspremiär nästa helg på SMACK-tempot

    1. Jaså ska du köra det! Funderar på att göra det med, även om jag har varken tempohoj el ens tempopinnar ;)

     1. Japp, den går ju nästintill utanför husknuten (5km till start/mål området). Blir till och hjälpa till med arrangemanget och sen köra själv också :) Kör troligen också på linjehojen utan pinnar, nog snabbare på den än…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.