Cykelkatten

Afterbike, afterglow

Anna A, Contis, Per och Jimpan kämpade
snyggt i det kalla men magnifika kvällsljuset

Inget är trevligare än att småsmutta på kaffe, mumsa på hallongrotta, klappa lite händer och fota lite cykellopp såhär om kvällningen, eller hur?

Fast ehm jo.

Det är bannemig så mycket trevligare att vara en av dem som blir klappade för och fotade, mycket trevligare att vara en av dem som svettas, kämpar, skriker fan! eftersom de heeelt otippat går i mål efter Jonas Ahlstrand.

Men måste man vila en kroppsdel så måste man. Och då står man där, fryser häcken av sig men passar ändå på att observera klungan och lära sig.

Tyckte förresten både om banan – kort, smått kuperad och naturskön – och proffsigheten i arrangemanget. Gillade också att så många dök upp. Det är i och för sig inte så konstigt, SMACK-serien är en erkänd klassiker och samarbetet med närliggande klubbar är tätt. Jag hoppas att vår klubbs Mälarcupen också växer till sig. Det är bara att komma och köra – alla oavsett nivå är välkomna och jag lovar – man blir lite säkrare och lite snabbare för varje litet tramptag.

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

3 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.