Cykelkatten

Afterbike, afterglow

Igår studsade jag hem från jobbet. Önskar jag kunde säga på lätta ben – men de var inte sådär jättelätta efter förrgårdagens styrkepåhitt. Cykelsugna var de i alla fall. Rävet fick snällt hoppa av krångla av rosen!

Älskar cykelblogga, vilken annan nisch skulle ha lika överseende med att man postar bilder på chamojskräm strax innan man tänker påföra den? Hihi

Grannen hade tidigare messat att han var sugen på en tur med sin uppdaterade Madonna – men en djävulskt läcker ram anno 2014 må jag säga, vart nästan sugen på en vit landsvägshoj. Så vi möttes uppe vid anundskorset!

IMG_1865_bw

Och så körde vi en supertrevlig liten kvällsrepa Kungsåra – Irsta – hem ungefär, cirka trettiofem km växeldrag. Såg solen gå ner och asfalten mörkna. Sa hejdå vid Hälla och rullade nöjda hem, jag skulle ta en liten omväg för att rulla av mig lite. Cyklade så klart lite vilse så det vart en ganska lång och mörk avrullning… Men äsch då.

Och så mötte jag detta vidunder på vägen hem – djävulskt läckert med brandgult plast! – det var ju Blyckert med sin nya velomobil. Lagom udda men ändå ballt på nåt sätt.

Perfekt liten vårrunda allt som allt, här är stravagrejs för er som är intresserade. Puss!

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

4 kommentarer

    1. Häng på nästa gg, vägarna är ju torra! Det enda som är drygt är gruset men man kan ju undvika det så gott det går.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.