Cykelkatten

Afterbike, afterglow

God morgon!

Idag får vi semla, FETT :-D Längtar redan!

Usch, fattar inte vad det är med lill-kroppen den här veckan. Förra veckan kände jag mig superpigg trots överjobb & diverse – gick upp halv sju varje morgon. Den här veckan får man nästan dra mig ur sängen.

Igår unnade jag mig (eller främst min rygg) en dags vila efter den superfina cykelhelgen som varit. Min rygg befann sig i smärre chock efter att åter sitta i racerställning efter vinterns mtb-höghusande. Så den är förlåten men behövde lite liniment och stretch och ro och en god historisk thriller av herr Follett.

Men idag är det på’t igen! Här är veckans träningsplaner:

  • Måndag – vila – check!
  • Tisdag – styrkejympa med fokus på rygg och ben samt ingen-hör-dig-skrika-stretchstund efteråt
  • Onsdag – cykling ute. SMHI lovar sol under sen eftermiddag så för effektens skull blir det MTB, trampa tungt i en timma
  • Torsdag – spinningintervaller, orkar knappt se på en spinninghoj nå mer i år, men sent jobb innebär tidsanpassning. Tur klubbspinningen inte börjar förrän 19.30
  • Fredag – förhoppningsvis racertur och sedan drar jag till Stockholm och hänger med familjen en hel helg, hinns på sin höjd med lite löpning om jag känner dem rätt…

Får ni också semla idag?

FETT :-D

Har förrresten äntligen pallat regga min tjocka rumpa på Strava.
Har iofs smyghaft kontot länge men inte ansett mig liksom riktigt med i sammanhanget.
Jag har förstås fortfarande rätt så långt till sammanhanget men känner att det blir i alla fall mer värt att leka med QOM:s mot andra Q:s och K:s (inklusive mig själv) i år än vad det varit tidigare år. Här hittar ni mig och jag älskar okynneskudos ;) Puss!

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

2 kommentarer

  1. Hörrudu, om du nu ska bli seriös med Strava så vill vi se puls- och kadensdata på dig också. På med pulsband och kadenssensor omgående! Jag vet att du tycker kadenssensorn skämmer cykeln, men lite får man offra för att blidka siffernördarna ;-)

  2. Det bästa med din blogg är att den är så “maffig” dvs att du är otroligt inspirerande och duktig bloggare. :-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.