Cykelkatten

Afterbike, afterglow

Cykel

Cykelhetta, heta omloppet, K-B-K och andra helgplaner!

God lördagsmorgon! Första mars och prylar, nice va? Har nu hunnit få i er den obligatoriska elvisfrullen? Det har jag förstås.

Helgens schema är ju lixxom helt galet trevligt. Se själva:

* Idag lördag äter jag elvisfrulle (check!), leder 1.5-timmars VCK-spinning där pyramidintervallerna ska avhandlas och svetten rinna i floder, sedan softar jag järnet till Heta Omloppet, sedan glor jag på Rapha-filmen om Girot (jag ljög om att den var gratis enbart igår, vet man hur man laddar ner streamen på datorn så är den gratis även idag), sedan sover jag! och sover lite till!

* Imorgon söndag äter jag söndagselvisfrulle och sedan står utecykling på schemat. Repris från förra helgen? Trevligthetsmässigt i alla fall, planen är väl Enköping t/r (ca 75-80 km), med stopp på nåt av lillstans alla gemytliga fik för jag ska ha min lunchsoppa. På kvällen är det förstås godis och Kuurne-Brussel-Kuurne som gäller.

Alltså hur bra cykelhelg egentligen? (peppar peppar, inga knäsmärtor nu tack) :D

Angående imorgon så funderar jag faktiskt på att ta ut racern istället för att mopedera (seriöst, åbäket låter ju som en annan moped när farten ökar!) runt på MTB:n. Pinsamt nog är racern ändå inte iordninggjord inför våren (jag har fortfarande inte pallat byta framväxelreglaget, styrlinda och så) vilket ju gör att det inte är så synd om den just nu. Bara jag håller mig så långt som möjligt ifrån dödsgruset…

Nu ska jag offlina massa hits till dagens spinningpass. Upplägget tar vi i ett separat inlägg. Ha en superduperlördag nu folks.

/eran Cykelkatt

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.