Cykelkatten

Afterbike, afterglow

Cykel

Mör cyklissa

Mör cyklissa

intet ont anandes drickandes latte på macken i Hallsta…
självklart var det laktos i latten (duh) vilket ju orsakade magknip på vägen hem

Slöhej fååååks.

Ligger äppelmos i soffan och är sådär fnissigt lyckligt som jag brukar bli efter

cykeltur :)

Och vilken tur också!

Tänkte visa bilder och så imorgon.
Men ikväll är jag äppelmos. Dagens fem mil på trög-mtb, i snålblåst – men också sol under några lyckliga partier! – gjorde sitt mot mina efter all sjukdomsdvala, småsvaga spiror. Imorgon kommer dock turen utökas till runt åtta-nio mil, fast på lättare växlar. Rulla ut.

Nä, dags för hemlagad äppelpaj nu.

/lycklig cyklissa

 

 

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.