Cykelkatten

Afterbike, afterglow

German_poster_for_Barnum_&_Bailey_with_bicycles_and_rollerskates,_1900

God morgon! Nu är jag tillbaks hemma från tvådagarskonferensen jag var på med jobbet. jag är fortfarande svag och snuvig – att det aldrig släpper! – men hoppet är inte ute än. Det vankas en tuff träningsvår, jag har ett gäng veckor att ta igen. Men fasiken folks, slut med sjukdepp – nu avslöjar vi vinnaren i cykelporträtt-tävlingen, eller hur?

Jag var ju en så smart rackare att jag kombinerade nytta med nöje. Era bidrag var ju förslag på reko blogginnehåll och de var ju så bra att jag tycker vi tar upp dem här. Som den glada sadelslickare jag är så kommer jag förstås att göra allt som står i min makt för att tillfredsställa era läsarbehov. Nu kör vi:

Jag vill läsa mer cykel-resereportage, både från platser nära och långt bort, tyckte Kent

Jag vill läsa fler av dina personliga och roliga inlägg om cykling och allt annat! tyckte Henrik

Mera Katten helt enkelt!!! Och kanske Grannen kan få vara med på ett hörn ibland om han sköter sig? ;-) tyckte Grannen

Skulle vilja läsa om cykelresor till mitt älskade Italien som jag ännu inte cyklat i men en dag så :) Och även om tips för sådana som mig (en vanlig motionär på 40+) som fortfarande vill utvecklas på cykeln :) Jag som håller på och fixar ett rum här där det ska bli lite cykelrelaterat på väggarna och då skulle ju en tavla gjord av dig passa perfekt, tyckte Mariana

Jag vill läsa mer om dig och vill se ännu fler fyndiga och sköna cykelbilder som du lägger ut, både egna bilder och annat som du hittar och delar med dig av! Jag gillar din stil nämligen :-) tyckte Helena

Om dig såklart och din älskade cykel. Och om livet, universum och allting, tyckte Eva G

Jag vill läsa mer om roliga cykeläventyr som när ni for till Stockholm t.ex. Vad som händer på dina pass där du är som ledare kan också vara spännande. Och allt roligt du har att berätta om både cykling och annat! tyckte Elin

Mera träningsupplägg, spinning och musik tack :D tyckte Annica

Jag tycker att det skulle vara roligt att läsa om psykologi, hur man kan peppa sig själv att träna fastän man har tusen ursäkter att låta bli. Motivation helt enkelt! Hur man tar sig till andra sidan! tyckte Maria

Jag vill läsa mer om cykelkultur och stil, du är bra på de, tyckte Jonas

Jag vill läsa om hur du lägger upp träningen inför vårens/sommarens olika lopp som du ska delta i. :-) . Sen fler bilder på dig för jag tycker du är snygg ha ha, tyckte (snälle) Tommy

Ride reports är ju alltid roligt att läsa, det kan man inte få för mycket av :) Och då inte bara flashiga resereportage utan lika gärna lite utsvängda ord om en grå tisdagsträning. Båda varianterna är inspirerande och peppande för sina egna resedrömmar och träningspass :) tyckte Jonatan

Kanske lite om hunden som omväxling, tyckte Lars C

Mer punk! Och som många andra kommentatorer; träningsupplägg och rese-reportage. Men helt klart mer punk! tyckte Gandalf

Mer av samma! :) Ja, och så kanske lite mer reportage-ish inlägg, tyckte Richard

Jag vill att du ska fortsätta att tycka saker. Jag gillar när du tar ställning, både för och mot saker, tyckte Eskil

Jag vill såklart läsa ännu mer om det du redan skriver…! Varför ändra ett vinnande koncept? =) tyckte Swyzak

Jag vill läsa mer om vikten av stil och finess inom cykelsporten, om hur viktigt det är att åtminstone se snabb ut! Det är ingen jävla orientering vi håller på med ;) Hellre brun än bra! tyckte Lars

Precis som nu, en massa cykling :D Gärna inlägg som går i linje med regel #9. Period. Älskar att hata fulväder, eller var det tvärtom? tyckte Victoria

Jag vill läsa mer om uppladdning inför lopp, hur planerar du veckan innan med träning, mat, sömn… Å så vill jag gärna ha en schysst bild att stoltsera med, vill gärna lägga ut den på bloggen om jag blir så snygg som du lovat ;-) tyckte Jennie

Fortsätt med inspirerande bilder och texter! :) tyckte Fredde

Cykel är en individuell lagsport. Vi hjälps åt att ha kul – men bara en cyklist får stå högst uppe på pallen. Så grattis Jennie Malmberg. Nu väntar cykelkatten@gmail.com med spänning på bilden.

Och återigen – stort tack allihopa. Vi äger!

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.