Cykelkatten

Katja om träning, friluftsliv och livet


Helgmys och belgiskt. Eller holländskt? Eller tjeckiskt?

Hej.

Nu sitter jag på tåget igen, denna gång på väg hem till Västerås. Med mig har jag minnet av en mysig helg som jag spenderat mest med den som aldrig missförstår mig, aldrig sårar mig (förutom när han råkar busa till och picklar mig oavsiktligt med nån vass leksakskant eller nåt), nån som aldrig frågar vaffan jag alltid tjatar om mitt jäkla cyklande – fast han inte lärt sig cykla än själv – min älskade lillebror J! Som fått sig i en fet lektion i skidstakning igår (all cred, var ju kramsnö ute!) av sin visserligen för tillfället skidlösa men dessvärre jobbigt pedagogiska storasyster, samt den största popcornbägarn han orkat stoppa i sig under filmen vi såg på bio igår (Frost, skitbra, prinsessorna i den äger bara).

Med mig har jag också ett nytt våffeljärn för belgiska våfflor (tack pärona) och det passar ju alldeles utmärkt. För jag har ju den (cykel)roligaste biten kvar av helgen – cyclocross-VM – sönderspoilat (tack Twitterberoende…) men ändock sjukt spännande.

Hörs i Västerås!

(det var trädgårdsmästarn som vann VM… nä då, som var mördarn förstås!)

er KatjaLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Om bloggen och katja

Sedan 2012 skriver Katja om cykel, träning, friluftsliv och livet.