Cykelkatten

Afterbike, afterglow

spinnarekatjatony

Lagom stelt att posa inne på gymmet…

Hej.

Saker och ting är i sin ordning just nu – de otäcka fyrorna (5 st) jag tvingade mina kära klubbkamrater till gjorde sitt och nu mår mina ben kalas igen! Eftersom jag hade lite bråttom när jag skulle göra listan blev det mest hetsig klassisk ebm och gothsynt och punk folks fick spinna till, lite ensidigt men å andra sidan – väldigt trevlig taktkänsla! Mitt nästa uppdrag blir att skaffa nån sjysst mixerapp för iPhone… om det ens finns till Spotify? Ni vet, är ju så svårt att hitta låtar som är exakt fyra (eller tre, eller så) minuter långa, vore skönt att kunna mixa ihop hela kalaset så man slapp klippa mitt i refrängen typ. Har ni tips på nån sån app som får ni gärna berätta för mig (har iPhone).

spinnareett

Ett urval av kära medspinnare

Nu ska jag packa ner mig själv och mina längdskidor i bilen och bege mig till Stockholm för att hänga med lillebror och diverse. Ska bli mysigt! Ha en superhelg nu. Puss!

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.