CYKELKATTEN

Katjas blogg om cykel, liv och kärlek.

Cykel

Tjejpizza – inte så långt ifrån Tjejvättern.

Tjejpizza – inte så långt ifrån Tjejvättern.

tjejvättern

 

Tjejlopp, en så kallad frizon (från vadå?)

eller ännu ett sätt att förminska kvinnor?

För inte är det så konstigt att vi inte klarar av lika långa distanser som finns på riktiga lopp. Vi äter ju så lite att vi till och med får specialpizzor* på menyn!

tjejpizza

* Det är för övrigt lite orättvist att just min gamla kvarterskrog La Pizza fått skiten för hela världens pizzakönande. Har stött på hur många som helst pizzerior med könade pizzor! Ba lite trivia liksom.

 

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

1 kommentar

 1. Jag äter inte gärna pizza. Jag lärde mig en gång att kalla pizza för FETTPLATTA pga av de vräker på så mycket ost som är väldigt fet.
  Jag äter piizza kanske på sin höjd 2gånger per år och då delar jag helst med någon annan( min fru).
  Jag skulle då kunna
  äta en så kallad tjejpizza(=liten pizza) istället för att dela.
  Frågan är om jag får beställa en tjejpizza eller får min fru beställa 2.
  Egentligen var det lite obetänkt att kalla en liten pizza för tjejpizza.
  /Mats

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.