Cykelkatten

Afterbike, afterglow

Cykel

Brus i skallen, längtan i benen

ihelgen åker kondomdräkten på, älskar den här jag fått av jobbet 2012

Hej.

Alltså träna på rester av streptokockdödande antibiotika i kroppen. Inte kul. Jag förstod inte ens vilket skick kroppen var i eftersom hela corepasset gick som i dimma. Men det var skönt att sträcka ut lill-ryggen och sidoplanka järnet till ambient musik (så ballt med moderna F&S-instruktörer, word!). Idag äter jag inga piller men känner mig ändå smått dåsig och slö, får bli en sjujäkla lång promenad ikväll så sjuklingkroppen återställer sig lite till innan klubbspinningen imorgon.

Förresten så märker jag att den förslöande bisubstansen i tabletterna verkar kommit åt min hjärna också. Räcker precis till jobb och inte så mycket annat kreativt, blä! och till att längta järnet till helgen då jag bannemig ska köra skidor till jag däckar inne på krogen vi ska med tävlingsgruppen på kvällen. Alltså seriöst bara jag som blir helt sjukt till mig av snö? Sommar är nice. Men inget är mer förlösande här i livet än fett med snö efter en mörk bajsbrun halvvinter vi haft här uppe i Norn.

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.