Cykelkatten

Afterbike, afterglow

älskar vindisen jag fått i klapp av Stefan <333 :D

Inatt drömde jag att jag tävlade i cyclocross, hånglade och dansade till punk nånstans där det var varmt och skönt och tropiskt men inte för svettigt. Vaknade alldeles salig innan jag insåg att termometern visade -11 och att det inte skulle bli en skiddag idag ty det råkade visst vara måndag jobbdag.

Bet ihop och försökte glädjas åt små saker i livet! Som att:

* fotbromsen fungerar äntligen på gammeltrallan Grannen fixade åt mig! Tack Sveriges framtida elithopp Tony för fantastisk insats

* jag har bara ett par dagar kvar på min halsflussknarkkur och kan alltså snart börja äta pizza igen! och träna  som tusan förstås!

* snön är här och håller det i sig så blir det skidor i helgen!

* det finns ett gäng i klubben som vill åka till Mallis relativt tidigt i år – yes yes, jag åker ju gärna så tidigt det bara går men roligt när vi är fler som samma klubb liksom

* Annas nyårslöfte är hon vill stå på en pall i år vilket ju passar mina små sparringsyften alldeles utmärkt. Anna – fantastisk cykelpartner och stenhård cykelmotståndare! synd dock att vi inte kommer att kunna tävla i samma klass i år (Anna – D30/senior, jag – damsport/elit)

* jag under konvalescensen haft tid att läsa och mentalt bearbeta en hel del sidor ur kloka skrifter som Elitplan för svensk cykelsport, Racing tactics for cyclists etc. Bra skit, även om elitplanen är lite för allmän på sina håll

* jag – om jag inte bommar deadlines & stuff – kan äntligen komma lite närmare mina skribentambitioner (får tyvärr inte avslöja nåt ännu)

och sånt.

Nu – kvällsjobb och frisk luft på det. Sjukdomsöverlevnad när det är som bäst. Puss!

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.