CYKELKATTEN

Katjas blogg om cykel, liv och kärlek.

Cykel

Kattens Festiva Kalender. Lucka 4: Gör din egen unika brat bottle!

Trött på att vara sunkigast i spinningssalen med din treårgamla enlitersflarre från nåt mindre lyckat motionslopp? Tänkte väl. Här kommer ett lyxigt tips.

Du behöver:

* din treårgamla enlitersflarre från nåt mindre lyckat motionslopp
* klibbig enervitdryck
* nån av dina otaliga skumpakylare
* kreativitet

Så här gör du:

Börja med att kolla om flarren passar in i skumpakylaren. Stoppa in flarren. Förslut kylaren. Väl i spinningssalen, flasha med flarren. När alla är klara med sina hänförda wow!-läten så skruvar du kallblodigt av locket och vaskar enervitten på golvet bredvid din spinner medan du suger åt dig motionärernas avundsjuka blickar.

Lycka till!

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

7 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.