Cykelkatten

Afterbike, afterglow

Cykel

Under min kjol.

Milda matriser, den här skitbloggen slog besöksrekord igår. Kan i och för sig bero i den skandalösa nyheten om att jag plötsligt vaknade som singel. Men jösses, inget är så tråkigt att det inte kan bli en good story eller hur?

Tänkte fortsätta på den skandalösa banan och visa mig inför er med uppdragen kjol. Här, titta:

Där vart ni smått besvikna, erkänn?

Det vart inte jag! Meningen är ju att jag ska visa upp mitt absolut bästa vintertips – vintertät kalsong som tillåter kjoltyg som en annan, glatt (stads)cykla hit och dit och lite hit igen utan att behöva dra på sig massa pants och urinvägsinfektioner.

Och det bästa med kalsongen?

Yes, du kan använda den till skidåkning / långfärdsskridskoåkning / vilseledande inlägg / mm också! Finns på valfri friluftshandel och kostar runt fyrahundralappen. Men värt, mitt absolut bästa plagg (har två till och med).

Nu ska jag ta min kalsong till klubbspinningen. Ha en kalaslördag!

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

3 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.