Cykelkatten

Afterbike, afterglow

Cykel

Friskförklarad.

Originalfoton tagna av Heidi Swift

God morgon!

Imorse vaknade jag och kände nåt jag inte känt på enochenhalvvecka… Jag vaknade pigg, pirrig, lite sådär förväntansfull och nyfiken och leende – sådär som jag brukar vakna! Men inte gjort nu på ett tag. Kändes skumt och det tog ett par-tio ögonblick innan jag förstod vad det var. Men sen insåg jag – jag kände mig frisk! Och fräsch! Och ny! Och glansig i pälsen håret! Och äntligen smakade gröten gott igen och ägget smakade gott det med och morgonkaffet och chokladbiten till. Och visst, jag har ett par kåvepenin-dagar kvar men kroppen är redo att friskförklaras.

(alla som tränar vet vilket helvete det är att fysiskt inte kunna träna på över en vecka)

Så – jag friskförklarar mig själv.

Och tänker fira det med ett finfint styrkepass ikväll, för att markera början på den lyckade cykelsatsningen tvåtusenfjorton.

Heja mig!

Puss.

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

8 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.