Cykelkatten

Afterbike, afterglow

Peter Sagan. Inget direkt namn på allas läppar nu under cx-säsongen men likt förbannad superaktuell då han förmodligen kommer att käka upp de flesta big names under kommande sommarsäsongen. Jag kan inte annat än att älskhata Peppe, han är ett härligt jäkla manssvin men otroligt duktig cyklist.

Häromdagen undrade jag – vad gör Peppe under lågsäsongen egentligen?

Cyclismas förde mig närmare svaret.

Är med i Toblerone-annonser.

Ser till att det är rätt vinkel på styret.

Drömmer lite.
Packar för nästa års Touren.

Ägnar sig åt lite allmänt självförhärligande.

Bråkar lite med snuten.

Extraknäcker.

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.