Cykelkatten

Afterbike, afterglow

Hej.

Verkar som det blir mera lera… nä mera lövkrattning för mig i slutet av november! Västerås cx-imperium börjar ta form i Johan och Tonys guldhänder och nästa drag är Novembercråssen (bara stavningen lixxom!) som kommer att köras på Hökåsen-Gropen-banan på lördag den 23 november.

Kom, cykla och/eller ta en bärs och se good folks play in clay. Och glöm förresten inte att gilla grabbarnas eminenta crossida på Facebook för att hålla dig ajour med det senaste inom Västerås cx-värld.
Puss!

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.