Cykelkatten

Afterbike, afterglow

Åh, de är här! De färgglada estetiskt elitistiska stadscykelguiderna från Rapha i samarbete med Thames & Hudson. De där guiderna som jag peppade för här i början på hösten. Äntligen! Det ni kanske inte vet om mig är att jag förutom att samla på cykelpry… minnen är en galen boksamlare med vackra specialutgåvor i sikte (jag är en sån som skickar efter böcker från obskyra antikbokhandlare i små australiensiska städer, ungefär). Även om denna hobby av ekonomiska skäl går på sparlåga just nu. Men hur som – 30 pund + frakt – så är de dina! Törs man önska dem i julklapp eller kommer de att ta slut imorgon? 

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.