CYKELKATTEN

Katjas blogg om cykel, liv och kärlek.

Cykel

Festcrossen imorgon.

Hej.

Tänkte peppa lite för Festcrossen som mina klubbkompisar Johan och Tony anordnar imorgon. Johan (Swyzak) har förstås massa info på sin blogg (ingen länk ty jag mobilbloggar från soffan haha men ni kan ju adressen till Swyzak, googla annars) men här kommer också lite info för er som vill komma – antingen för att köra eller för att titta på!

Festcrossen kommer att köras ute vid Hökåsen-”Gropen” här i Västerås. Banan bjuder på sand, springbacke, utförsåkning och andra härliga crossinslag. Grannen sköter varvräkningen. Ingen föranmälan eller avgift krävs – kom som du är. Starten går kl 13.00 så var framme i tid.

Vinnaren kommer att koras med pris och champagne senare under kvällen då vi firar av säsongen med Cykelfesten. Kan du inte vara med på Cykelfesten så får du hämta ditt pris senare.
Kontakta Swyzak via hans blogg eller Twitter (@swyzak) om ni undrar nånting om morgondagens tävling.

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.