Cykelkatten

Afterbike, afterglow

Cykel

Vuxna klippdockor, regler för kappridt, Köpenhamn och andra saker jag gillar idag!

ett. Leka med design av cykeltröja hos SuperTrikot

Två. Cycling cartoons – explaining cycling av Dave Walker

Tre. Långärmad merinotröja (dör på färgkombinationen) och stickad mössa i Raphas höstsortiment. (mössan är redan på väg hem till mig)
Fyra. Att i Adolf Östberg 1887-års lärobok Hjulsport som Anders Karlsson skannat åt mig, lära sig om regler för kappridt, om hur man som hjulkvinna tar an sig den annalkande vintern, vad gaffeln tjänar för syfte och hur ridning i backar skiljer sig från den på slätan. Ett par hundra år har gått men tipsen är fortfarande högst aktuella! (nästan i alla fall) 
Bild från Great City

Fem. Att jag imorgon drar till världens stadscykligaste stad Köpenhamn och inspireras av infrastruktur, umgås med trevliga folks och spana in cykelbutiker i helgen! Kom gärna med tips på must visit-ställen.

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.