Cykelkatten

Afterbike, afterglow

Cykel

Mitt hjärtas diskotek.

Jag älskar vissa människor. Sådana som inger hopp. Sådana som påminner mig om varför jag helt ärligt hoppas på att dö pank, eftersom varenda en av mina sparade kronor gått åt att resa till platser för att söka sådana människor. Sådana som borde få finnas överallt – men som är få, så få eftersom världen formar oss så. Hatten av för goda, öppna, varma smarta människor utan en uns av hjärtekrossande dryghet. Ni är mitt hjärtas diskotek.

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.