Cykelkatten

Afterbike, afterglow

Cykel

Miniupdate

Hej.

Ifall ni biter på naglarna i undran var jag håller hus så kan ni lugna ner er. I helgen är jag i Stockholm, vilar knäet enligt föreskrifterna, hejar på Valle på Lidingöloppet, hänger med lillebror och tänkte dansa med min Tony och ett par vänner ikväll. Hade velat hunnit med SM i Singlespeed men vart tyvärr inte så. Nåväl, en annan gång, är ju ändå en växlad tjej. Hörs!

 (brorsan fotar)

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.